19ـ چهل سالگی انقلاب اسلامی و اعتراف به شکست آمریکا:
مایکل ایزنشتات تحلیلگر شناخته شده امور نظامی و امنیتی آمریکا در مقاله ای با عنوان استراتژی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خاورمیانه با بررسی اثر گذاری آینده ایران در منطقه، معتقد است که از سال 2011 شرایط ایران تغییر یافته است؛ ایالات متحده آمریکا با یک ایران جسور و با اعتماد به نفس روبه روست که سرشار از حس بی سابقه تأثیرگذاری و قدرت به علت موفقیتش در توسعه نفوذ منطقه ای خود و همچنین نقش مهم در کمک کردن به متحدان خود می باشد. فقط طی چند سال ایران این چنین تغییر یافته است؛ «اسکات پترسون» تحلیلگر ارشد آمریکایی معتقد است قدرت و نفوذ جمهوری اسلامی ایران طی نیم قرن گذشته در منطقه خاورمیانه بی سابقه بوده است. با وجود اینکه ایران با محدودیت های قابل توجهی برای توسعه نفوذ خود مواجه است، اما خیزش شتابان تهران، چالش های فراوانی برای ایالات متحده، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی ایجاد کرده و تجاوزگری آن ها را به چالش کشیده است؛ «کنث کاتزمن» به عنوان یک صاحب نظر سطح اول آمریکایی در گزارشی که به ابعاد سیاست دفاعی و راهبردی آینده ایران می پردازد به صراحت اذعان می کند که آمریکا در مقابل ایران شکست خورده است. اعتراف وی در این زمینه می تواند نشان دهنده واقعیت های خارجی فراوانی باشد که از نگاه بسیاری مغفول مانده است.
کاتزمن به صراحت می نویسد: تا کنون، هیچ یک از راهبردهای ایالات متحده نتوانسته نفوذ منطقه ای ایران را کاهش دهد.
در کنار همه این اعترافات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا افشا کرد که ایالات متحده طی 17 سال گذشته 7 تریلیون دلار برای تأثیرگذاری در خاورمیانه هزینه کرده است. روزنامه «واشنگتن پست» در این باره نوشت: ترامپ این ادعا را در زمان های مختلف، بارها مطرح کرده است. بررسی ها نشان می دهد او حداقل 21 بار این ادعا را تکرار داشته است.
20ـ تبیین روحیه انقلابی از منظر رهبر معظم انقلاب:
رهبر معظم انقلاب در تاریخ 1 تیرماه 1383 فرمودند: «روحیه انقلابی یعنی اسیر حدود تحمیلی نشدن؛ قانع به گیرندگی قطره چکانی نشدن؛ با امید دنبال هدف حرکت کردن، و با انگیزه، با نشاط، با اصرار و پیگیری آن را به دست آوردن. این، انقلاب و حرکت انقلابی است.» همچنین در تاریخ 25 تیر ماه 86 نیز فرمودند: «بعضی ها تصور می کنند انقلابی گری، یک حرکت انقلابی، یعنی حرکت بی انظباطِ همراه با شلوغی، سردرگمی و بی نظمی!
می گویند آقا، آن ها انقلابی بود و تمام شد! این، غلط است. مطلقاً در ذات تحرک انقلابی، اغتشاش و بی نظمی نیست. بالعکس، انضباط انقلابی از محکمترین و قویترین انضباط هاست. انضباطی که ریشه از ذهن انسان، از دل انسان، از ایمان انسان می گیرد، بهترین انضباط ها را دارد.
21ـ جوانان محور تحقق نظام پیشرفته اسلامی:
در این زمینه رهبر معظم انقلاب سال ها پیش فرمودند: من بیش از این توقّع دارم. من انتظار دارم که مسأله جوانان و پرداختن به جوانان و برنامه ریزی برای هدایت درست و باز کردن راه تعالی و تکامل در مقابل جوانان، به یک مسأله ملی و حقیقی تبدیل شود و همه باید احساس مسؤولیت کنند.
نظر اسلام درباره جوانان، دقیقاً منطبق بر همان امری است که امروز پیشنهاد و نیاز ما از نسل جوان و برای نسل جوان است. پیامبر اکرم (ص) درباره جوانان توصیه نموده، با جوانان انس گرفته و از نیروی آنان برای کارهای بزرگ استفاده کرده است. پیامبر اکرم (ص) در یکی از حسّاس ترین لحاظات عمر خود، مسؤولیت بزرگی را به یک جوان هجده ساله داد.
در جنگ ها خود پیامبر اکرم (ص) فرماندهی را عهده دار می شد؛ اما آن وقت که در آخرین هفته های زندگی خود احساس کرد از این عالم خواهد رفت و لشکر کشی به سرزمین امپراتوری روم به وسیله خود او امکان ندارد ـ چون کار بسیار بزرگ و دشواری بود؛ لازم بود نیرویی برای این کار برگزیده شود که هیچ مانعی نتواند جلوِ آن را بگیرد ـ این مسؤولیت را به یک جوان هجده ساله داد.
پیامبر می توانست یک نفر از اصحاب پنجاه ساله، شصت ساله و دارای سابقه جنگ و جبهه را بگذارد؛ اما یک جوان هجده ساله را گذاشت و او «اسامۀ بن زید» بود... ما امروز در کشورمان اسامۀ بن زیدهای زیادی داریم؛ جوانان زیادی داریم. (1/2/79)