18ـ تبعات خسارت بار غفلت از شعارها و جریان انقلابی:
تبعات حضور جریان و عناصر غرب گرا و بی توجه به تفکر انقلابی و ظرفیت های درونی، صرفاً به آرزوی همکاری با آمریکا و غرب خلاصه نمی شود، بلکه سبب ایجاد ناکارآمدی در حل مشکلات کشور و معطل ماندن ظرفیت های عظیم ملی می گردد. رهبر انقلاب اسلامی در اولین روز سال 1394 درباره ی دو نگاه کلان به رونق و پیشرفت اقتصادی مطالبی را مطرح کردند. یک نگاه معطوف به ظرفیت های درون کشور است و نگاه دیگر چشم به بیرون و کمک گرفتن از بیگانگان دارد. در نگاه به درون، اعتماد به مردم و به میدان آوردن توانایی های آنان مسأله ی مهم و رمز شکست توطئه های دشمنان است و در نگاه به بیرون، کشور و ظرفیت های عظیم آن معطل روابط خارجی با قدرت های غربی است.
معظم له در این باره فرمودند: «در نگاه کلان به اقتصاد کشورمان دو جور نگاه وجود دارد... دو جور نگاه به رونق اقتصادی و پیشرفت اقتصاد وجود دارد؛ یک نگاه می گوید که ما پیشرفت اقتصاد را باید از ظرفیّت های درون کشور و درون مردم تأمین بکنیم. نگاه دوّم به اقتصاد کشور نگاه به پیشرفت اقتصاد با استفاده از کمک بیرون از مرزها است؛ می گوید سیاست خارجی مان را تغییر بدهیم تا اقتصاد ما درست بشود، با فلان مستکبر کنار بیاییم تا اقتصاد رونق پیدا کند، تحمیل قدرت های مستکبر را در بخش های گوناگون و مسائل گوناگون بپذیریم تا اقتصادمان رونق پیدا کند؛ این هم نگاه دوّم است. امروز شرایط کشور به ما نشان داده است که این نگاه دوّم یک نگاه کاملاً غلط و عقیم و بی فایده است.
همین تحریم هایی که امروز علیه ملّت ایران اعمال می شود، دلیل محکم و متقنی است بر غلط بودن این نگاه؛ یعنی شما وقتی که به امید قدرت های خارجی نشستید تا آن ها بیایند اقتصاد شما را رونق بدهند و با زیر بار آن ها رفتن، اقتصاد را رونق بدهید، آن ها به حدّ کم قانع نیستند».
19ـ چهل سالگی انقلاب اسلامی و اعتراف به شکست آمریکا:
مایکل ایزنشتات تحلیلگر شناخته شده امور نظامی و امنیتی آمریکا در مقاله ای با عنوان استراتژی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خاورمیانه با بررسی اثر گذاری آینده ایران در منطقه، معتقد است که از سال 2011 شرایط ایران تغییر یافته است؛ ایالات متحده آمریکا با یک ایران جسور و با اعتماد به نفس روبه روست که سرشار از حس بی سابقه تأثیرگذاری و قدرت به علت موفقیتش در توسعه نفوذ منطقه ای خود و همچنین نقش مهم در کمک کردن به متحدان خود می باشد. فقط طی چند سال ایران این چنین تغییر یافته است؛ «اسکات پترسون» تحلیلگر ارشد آمریکایی معتقد است قدرت و نفوذ جمهوری اسلامی ایران طی نیم قرن گذشته در منطقه خاورمیانه بی سابقه بوده است. با وجود اینکه ایران با محدودیت های قابل توجهی برای توسعه نفوذ خود مواجه است، اما خیزش شتابان تهران، چالش های فراوانی برای ایالات متحده، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی ایجاد کرده و تجاوزگری آن ها را به چالش کشیده است؛ «کنث کاتزمن» به عنوان یک صاحب نظر سطح اول آمریکایی در گزارشی که به ابعاد سیاست دفاعی و راهبردی آینده ایران می پردازد به صراحت اذعان می کند که آمریکا در مقابل ایران شکست خورده است. اعتراف وی در این زمینه می تواند نشان دهنده واقعیت های خارجی فراوانی باشد که از نگاه بسیاری مغفول مانده است.
کاتزمن به صراحت می نویسد: تا کنون، هیچ یک از راهبردهای ایالات متحده نتوانسته نفوذ منطقه ای ایران را کاهش دهد.
در کنار همه این اعترافات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا افشا کرد که ایالات متحده طی 17 سال گذشته 7 تریلیون دلار برای تأثیرگذاری در خاورمیانه هزینه کرده است. روزنامه «واشنگتن پست» در این باره نوشت: ترامپ این ادعا را در زمان های مختلف، بارها مطرح کرده است. بررسی ها نشان می دهد او حداقل 21 بار این ادعا را تکرار داشته است.
20ـ تبیین روحیه انقلابی از منظر رهبر معظم انقلاب:
رهبر معظم انقلاب در تاریخ 1 تیرماه 1383 فرمودند: «روحیه انقلابی یعنی اسیر حدود تحمیلی نشدن؛ قانع به گیرندگی قطره چکانی نشدن؛ با امید دنبال هدف حرکت کردن، و با انگیزه، با نشاط، با اصرار و پیگیری آن را به دست آوردن. این، انقلاب و حرکت انقلابی است.» همچنین در تاریخ 25 تیر ماه 86 نیز فرمودند: «بعضی ها تصور می کنند انقلابی گری، یک حرکت انقلابی، یعنی حرکت بی انظباطِ همراه با شلوغی، سردرگمی و بی نظمی!
می گویند آقا، آن ها انقلابی بود و تمام شد! این، غلط است. مطلقاً در ذات تحرک انقلابی، اغتشاش و بی نظمی نیست. بالعکس، انضباط انقلابی از محکمترین و قویترین انضباط هاست. انضباطی که ریشه از ذهن انسان، از دل انسان، از ایمان انسان می گیرد، بهترین انضباط ها را دارد.