نخبگان فکری افسران جنگ نرمند
امروز جمهوری اسلامی و نظام اسلامی با یک جنگ عظیمی مواجه است، لیکن جنگ نرم -که دیدم همین تعبیر «جنگ نرم» توی صحبتهای شما جوانها هست و الحمدلله به این نکات توجه دارید؛ این خیلی برای ما مایه ی خوشحالی است- خوب، حالا در جنگ نرم، چه کسانی باید میدان بیایند؟ قدر مستم نخبگان فکری اند. یعنی شما افسران جوان جبهه ی مقابله ی با جنگ نرمید.
این که چه کار باید بکنید، چه جوری باید عمل کنید، چه جوری باید تبیین کنید، اینها چیزهایی نیست که من بیایم فهرست کنم، بگویم آقا این عمل را انجام بدهید، این عمل را انجام ندهید؛ اینها کارهایی است که خود شماها باید در مجامع اصلی تان، فکری تان، در اتاقهای فکرتان بنشینید، راهکارها را پیدا کنید؛ لیكن هدف مشخص است: هدف، دفاع از نظام اسلامی و جمهوری اسلامی است در مقابله ی با یک حرکت همه جانبه ی متکی به زور و تزویر و پول و امکانات عظیم پیشرفته ی علمی رسانه ای. باید با این جریان شیطانی خطرناک مقابله شود.(بیانات در دیدار دانشجویان و نخبگان علمی 4/6/1388)
دمیده شدن اثر انگشت (عبدالله بن ابیها) در لابه لای قلمها
من میدانم که در بسیاری از این مطبوعات، آدمهای خوب و مؤمنی مشغول کارند- چه کسانی که قلم میزنند، چه کسانی که اداره میکنند- اما در لابه لای همینها اثر انگشت «عبدالله بن ابیها» را میبینم: تفرقه افکنیها، اختلاف افکنیها، تشنج آفرینیها، تشویش افکار عمومی، ناامید کردنها، یأس پراكنیها، چهره سازی عناصر وابسته و مرید دشمن، از نظر انداختن عناصر مفید و مؤمن و مخلص و دلسوز! البته این کارها به جایی هم نخواهد رسید؛ خدای متعال رسوا میکند. من البته مایل نبودم با این صراحت و تفصیل درباره ی بعضی از مطبوعات حرف بزنم. در واقع ناگزیر شدم. وقتی که دشمن برای اثرگذاری بر روی اذهان عمومی و ایجاد مسألهی روز برنامه ریزی کرده، فرصت نمیدهند که مردم نفس بکشند. اگر مردم در جایی یک شادی هم پیدا کنند، بلافاصله مسأله ای را علم میکنند و دائم کشمکش راه می اندازند!(بیانات در دیدار با جوانان در مصلای بزرگ تهران 1/2/1379)