انزوای مجموعه های مؤمن؛ از برنامه های دشمن
یکی از کارهای دشمن، این است که این مجموعه های مؤمن را منزوی کند. جوان، بی تجربه است. به مجرد اینکه ببیند در یک دستگاه رسمی کشور مثلا در یک مرکز فرهنگی کشور- دو نفر به او اخم کردند، به او بی اعتنایی کردند، او را تحقیر کردند؛ در حرکتش اثر میگذارد و او را کند میکند. یا مثلا وقتی ببیند که در مجلات به اصطلاح ادبی و هنری کشور، چهره های مخالف با این روش و خط را، بزرگ میکنند، برجسته میکنند، تعریف میکنند، این جوان دلش آب میشود و روحیه اش را از دست میدهد. وقتی یک فیلمساز، اثرش را به مراکزی میبرد که میتوانند از او استفاده کنند و کاری کنند که بتواند کارش را ادامه دهد؛ اما با بی اعتنایی به او میگویند: «نه آقا؛ ما این را قبول نداریم. اینطورش را قبول نداریم»، و بعد در همان حال ببیند انواع و اقسام کارهایی که از لحاظ مایه های هنری از کار او کمتر است اما چون مایه ی اسلامی ندارد مورد قبول آنهاست؛ این جوان به خودی خود، منزوی و ناامید خواهد شد. من بارها از اعماق جان، قلبم برای این جوانان مؤمن و انقلابی، سوخته و گداخته است. بارها تأسف خورده ام که چرا باید به جوانان به این خوبی، بی اعتنایی شود!؟ اینها هیچ چیزشان از آن کسانی که در جاهایی بعنوان هنرمند معروف شده اند، کمتر نیست. در بسیاری از امور، از آنها خیلی هم بهترند. اما به اینها بی اعتنایی میشود. وقتی که انسان مطلب را به درستی کاوش میکند، میبیند سر رشته میرسد به اراده ی خباثت آمیزی در نقطه ای! مسئولین هم متوجه نیستند. مسئولین فرهنگی، مردمان خوبی هستند؛ اما در سطوح بالا، از کارهایی که در سطوح متوسط انجام میگیرد، بیخبرند. لذا، این جوان، این مجموعه ی جوانان و این جریانها را، ناامید میکنند.(بیانات در دیدار وزیر، معاونین و روسای مناطق آموزش و پرورش سراسر کشور 21/5/1371)
داشتن استدلال دشمنان برای حمله به جمهوری اسلامی
آنها (دشمنان) برای حمله ی به جمهوری اسلامی استدلال دارند. به نظر من استدلالشان از دیدگاه آنها استدلال تامی است. در یک نقطه ی بسیار حساس جهان از لحاظ جغرافیایی، یعنی این نقطه ی خاورمیانه، خلیج فارس، دریای سرخ، شمال آفریقا، بخشی از مدیترانه - این حوزهی عظیمی است دیگر - مجموعه ی امت اسلامی واقع شده. الآن شما ببینید از این پنج تا، شش تا گذرگاه آبی حساس حیاتی که در دنیا وجود دارد، سه تایش توی این منطقه است: تنگه ی هرمز است، کانال سوئز است، باب المندب است. اینها گذرگاههای مهمی است که تجارت جهانی متوقف به اینهاست. شما نقشه ی جهان را بردارید جلوی رویتان نگاه کنید، خواهید دید که این چند تا مرکز چقدر برای ارتباط تجاری و ارتباط اقتصادی دنیا مهم است. بنابراین، این منطقه، منطقه ی حساسی است. حالا در این منطقه ی بسیار حساس، یک قدرتی دارد قد میکشد و روزبه روز خودش را بیشتر نشان میدهد. این قدرت با همه ی خواسته های استکباری و دستگاههای کمپانیها و شبکه های عظیم اقتصادی مفسد فی الارض مخالف است؛ با نظام سلطه مخالف است، با سلطه گری مخالف است، با ظلم مخالف است؛ خب، این خیلی برای دستگاه استکبار مهم است. دستگاه استكبار فقط ایالات متحده ی آمریکا نیست، یا فلان رئیس جمهور و فلان دولت آمریکا یا فلان کشور اروپایی نیست دستگاه استکبار یک شبکه ی عظیمتری است که شامل اینهاست؛ شبکه ی صهیونیستی هست، شبکه ی تجار اساسی بین المللی هست، مراکز پولی عظیم دنیا هست؛ اینها هستند که مسائل سیاسی دنیا را دارند طراحی میکنند؛ دولتها را اینها می آورند، اینها میبرند. این مجموعه که تویش دولت ایالات متحده هست، دولتهای اروپایی هستند، خیلی از این نفتخوارهای ثروتمند منطقه ی خودمان هستند، با یک چنین قدرت رو به رشد رو به اعتلای در حال قدکشی به شدت مخالفند؛ بنابراین هرچه بتوانند، در مقابله ی او کار میکنند. توی این سی سال هم بیکار نماندند، هرچه بگذرد هم باز بیکار نمیمانند؛ مگر آن وقتی که شماها همت کنید؛ شما جوانها کشور را از لحاظ علمی، از لحاظ اقتصادی، از لحاظ امنیتی به نقطه ای برسانید که امکان آسیب پذیری اش نزدیک به صفر باشد؛ آن وقت کنار میکشند و توطئه ها تمام خواهد شد.(بیانات در دیدار دانشجویان و نخبگان علمی 4/6/1388)
حملات دشمن علیه ملت و انقلاب اسلامی با تبلیغات وسیع و جبهه ای
دشمنان وقتی شروع میکنند، همه با هم شروع میکنند؛ چون طرف، یک جبهه است. از جمله، همین خبرگزاریهای صهیونیستی و استکباری۔ همین چهار، پنج خبرگزاری معروف - که همه آنتنهای دنیا، خبرها، تحلیلها و گزارشها را از آنها میگیرند؛ و همین چند رادیویی که سالهاست میلیونها دلار خرج میکنند، برای اینکه بتوانند مثلا صدایشان را به گوش چند نفری در ایران برسانند. مینویسند؛ مترجمها و گوینده ها استخدام میکنند؛ خرج فنی و خرج تبلیغاتی میکنند؛ خرج مطلب نویسی میکنند؛ سیاستگذاری میکنند و پولها میدهند تا این صدا را به ایران برسانند؛ شاید چند نفری بالاخره در گوشه و کنار، گوش کنند و تحت تأثیر آن حرفها قرار گیرند.(بیانات در خطبه های نماز جمعه در دانشگاه تهران 29/11/1372)
فتنه انگیزی؛ توطئه ی دشمن
ما در اختلافات بزرگ مذهبی، فکری، سیاسی دیده ایم که کسانی وارد میدان فتنه انگیزی میشوند و از زبان این، آن را میکوبند؛ از زبان آن، این را میکوبند؛ در حالی که نه به این علاقه دارند، نه به آن! اینها را پیدا کنید؛ مقصران اصلی بایستی مشخص شوند، که مطمئنا دست دشمن در کار است. بعضی اظهارات، متأسفانه عزیزترین قشرهای این کشور، جوانان مؤمن و بسیجی، را زیر سؤال برد! اینجور نیست، بلکه دستهای دشمن است که در کار است برای فتنه انگیزی و برای ایجاد فساد. (این ملت، ملت مؤمن و ملت پایبند به عدالت و تشنه ی عدالت است. سالها و قرنهای متمادی عدالت در این کشور سرکوب شده است. در دوران حکومتهای جبار پادشاهان، بخصوص آن وقتی که در کنار استبداد، نیروی خارجی و نفوذ خارجی هم وارد شد و دخالت خارجی با دیکتاتوری و استبداد توأم شد، این مردم چه ها کشیدند از توام شدن این دو نیروی شر و شیطانی در کشور ما مردم تشنه ی عدالتند، تشنه ی حقیقتند، دشمن فسادند؛ مردم اینها را میخواهند و آرا و شعارهای مردم هم همین را نشان میدهد. ما وظیفه داریم در این زمینه ها کار کنیم مسئولان کشور باید آنچه را که مورد نیاز این ملت هست، بفهمند و درک کنند و آن را انجام بدهند.(بیانات در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه و خانواده های شهدا فاجعه ی هفتم تیر 7/4/1384)