عوض کردن ذهنیت مردم، هدف تهاجم فرهنگی دشمن
هدف تهاجم فرهنگی دشمن این است که ذهن مردم را عوض کند؛ از راه اسلام منصرف نماید و از مبارزه ناامید سازد. آن آقایی که به حسب آنچه که ما میبینیم خسر الدنیا و الاخرة است، بر میدارد مینویسد که «ملت ایران خسر الدنیا و الآخرة شده اند»! مینویسند، و چاپ هم میکنند که «مسلمانهای عالم و از جمله ملت ایران، خسر الدنیا و الاخرة شدند.» چرا؟ چون با آمریکا جنگیدند؛ مقصودش این است! این، خسر الدنیا و الاخرة بودن است؟! ملت ایران که توانست خود را از ذلت وابستگی نجات دهد؛ توانست خود را از ذلت و ننگ ارتباط و اتصال با رژیم منحوس دست نشانده ی فاسد پهلوی و ارتباط با آمریکا نجات دهد و اینطور شجاعت و شهامت و سربلندی در دنیا از خود به نمایش بگذارد و در جاده ی آزادگی گام نهد، خسر الدنیا و الاخرة است؟! این جوانان ما، این خانواده های مؤمن ما، این زن و مرد دلباخته ی دین و عاشق راه خدا، خسر الدنیا و الاخره اند؟! خودشان خسر الدنیا و الاخره اند! کسی که این را میگوید، حقیقتا خسر الدنیا و الاخرة است. نه دنیا دارند، نه آخرت. دنیاشان، دنیای نکبت؛ آخرتشان هم بلاشک، قهر و عذاب الهی است. نسبت به مردم این حرفها را میزنند و پخش هم میکنند. برای چه پخش میکنند؟ برای اینکه مردم را متزلزل کنند؛ برای اینکه ایمان مردم را عوض کنند. این، کار کیست؟ کار همان دشمنی که استقلال اقتصادی به ضرر اوست، استقلال سیاسی به ضرر اوست؛ استقلال فرهنگی به ضرر اوست.(بیانات در دیدار کارگران و فرهنگیان کشور، به مناسبت روز کارگر و روز معلم 15/2/1372)
اجرای نقشه دشمن: ایجاد مشکلات اقتصادی و تشنج در کشور
اجرای نقشه ی دشمن چه چیزهایی است؟ اولا تا آنجا که بتوانند - زورشان برسد و تیغشان ببرد - مشکلات اقتصادی برای کشور درست کنند و بتراشند؛ تحریم اقتصادی کنند و به مجازات شرکتها بپردازند - همینهایی که میشنوید - جلو خط لوله ای را که فلان کشور میخواهد از اینجا بکشد، بگیرند! در امر تجارت کشور، اخلال ایجاد کنند؛ مثل دو سال قبل که در دنیا به دروغ شایع کردند پسته ی ایران سرطانزاست! در باب صنایع غیرنفتی هم هر طور که میتوانند، بازارها را اشباع کنند، با دولتها و با کمپانیها بسازند و به طور خلاصه، مشکلات اقتصادی برای کشور درست کنند. در کنار این، در تبلیغات خودشان، نسبت به مسائل اقتصادی کشور، بزرگنمایی هم بکنند. البته مشکلات اقتصادی هست؛ اما دولت ما هم که بیکار نیست، کار دیپلماسی و کار تجاری میکند. وزارت خارجه، وزارت بازرگانی، وزارت صنایع، وزارت راه و وزارت نفت، هر کدام از یک طرف، دائم مشغولند، دائم کار میکنند. در این دنیای بزرگ، بالاخره دشمن تلاش میکند. ما هم که دست و پایمان چلاق نیست! اقدام میکنیم و اقدام ما بر اقدام دشمنان - در بسیاری از موارد- فائق هم می آید؛ اما در تبلیغات بیگانگان، این بخش از فعالیتهای مسئولان کشور، مسکوت گذاشته میشود. آنها مرتب در تبلیغات، فقط بزرگنمایی مشکلات میکنند و به دروغ میگویند: ایران چنین است، ایران چنان است، تورم چنان است، دولت ورشکسته است و...! کاری میکنند که روحیه ی مردم را تضعیف نمایند و مردم احساس کنند که ای داد، چه اتفاقی میخواهد بیفتد! در حالی که اگر مردم بدانند دولت و مسئولینشان چه تلاشهایی میکنند، پشتشان گرم و دلگرم میشوند. اینکه هم در زمان امام بارها ایشان به مسئولین میگفتند و ما هم بارها تأکید کرده ایم کارهایی را که انجام میدهید، به مردم بگویید - تا مردم بدانند شما چقدر کار میکنید - برای همین است. پس بزرگنمایی در مورد مشکلات اقتصادی، بخش دیگری از توطئه است. از طرفی به بهانه های مختلف، سعی میکنند در فضای سیاسی کشور، تشنج و جنجال به وجود آورند، تا خود این هم در مردم، احساس ناامنی و احساس عدم انتظام کارها را به وجود آورد. آنها به هر بهانه ای، به مناسبت مسائل امنیتی، به مناسبت محاکمه ی یک نفر، به مناسبت کشته شدن دو، سه نفر - که دولت با کمال پیگیری آن را دنبال میکند۔ شروع میکنند فضا را متشنج کردن و جنجال می آفرینند. این سال هفتادوهفتی که ما گذراندیم - تقریبا از اول تا آخر سال - بیشترین تلاش دشمنان ما و دشمنان این ملت، صرف همین میشد که در فضای سیاسی کشور، تشنج و جنجال ایجاد کنند! طبعا وقتی جنجال میشود، یک دسته از مردم، طرفدار یک حرف میشوند، دسته ی دیگر هم طرفدار حرفی دیگر میشوند و قهرا بین مردم، بگومگو به وجود می آید. دشمنان هم همین را میخواهند! (بیانات در دیدار مردم مشهد و زائران علی بن موسی الرضا علیه السلام در صحن امام خمینی 1/1/1378)
اقتصاد از نقاط امید دشمنان در فلج کردن نظام اسلامی
به اعتقاد من امروز فوریترین کار این است که به مسائل اقتصادی و مسأله ی معیشت و در رأس همه مسأله ی اشتغال، با جدیت پرداخته شود. هیچکدام از اینها معضلات و گرههای کوری نیستند که دستهای توانا و فکرهای کارآمد، نتوانند آنها را حل کنند. همه ی اینها کارهای ممکن و روانی هستند؛ منتها تلاش، جدیت، ابتکار و پشتکار لازم است تا این کارها انجام گیرد. امروز اگر اندکی سستی و کوتاهی شود، دیر خواهد شد. فرصت کوتاه است؛ فرصتهای دولتها مثل برق میگذرد. چهار سال به سرعت گذشت، این چهار سال هم به سرعت خواهد گذشت. بنابراین باید اولویت را در نیازها جستجو کرد و با آگاهی و شتاب لازم و تدبیر مقتضی، آن نیازها را برآورده ساخت. امروز این امر لازمی است. شما اگر به تبلیغات جهانی - که بی گمان از مرکزیتهای حساب شده ی سیاسی و امنیتی هدایت میشود - نگاه کنید، میبینید یکی از نقاط امید دشمنان ما برای فلج کردن نظام اسلامی، همین مسألهی اقتصاد است. ما منابع ثروت و درآمد و نیروی کار فراوان و زمینه های متعددی برای شکوفایی اقتصادی داریم. ما میتوانیم بسیاری از کارها را انجام دهیم. ما میتوانیم چهرهی زشت فقر را از کشور بزداییم.(بیانات پس از مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری آقای سید محمد خاتمی 11/5/1380)
***
مسئولین دولتی، دلسوز و کارآمدند. مردم هم به فضل پروردگار در صحنه اند. دشمن میخواهد در این کشور تورم باشد. برای همین، تومان ایرانی را جعل میکنند تا بتوانند پول این کشور را با همان روشها و فرمولهای اقتصادی که وجود دارد، بی ارزش کنند.(بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در صحن امام خمینی حرم حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام 3/1/1374)
***
اگر چشمان باانصاف، وضع کنونی کشور را هم نگاه کنند، این موضوع را تصدیق میکنند. امروز این ملت و این دولت و این کشوری که هشت سال جنگ را بر آن تحمیل و مسلط کردند؛ کارخانه هایش را خراب کردند؛ راههایش را نابود کردند؛ محاصره ی اقتصادی اش کردند؛ امکانات را از او باز گرفتند؛ هیچ دولتی هیچ کمکی به او نکرد و از داخل به وسیله کارهای سیاسی و تبلیغاتی هم انواع فشارها را بر آن وارد آوردند، برنامه های بازسازی و بخصوص کارهای زیربنایی را چنان دنبال میکند که ناظران هم به تحسین میپردازند. کسانی که می آیند و میبیند، هم برنامه و هم مجریان برنامه را تحسین میکنند. اگر فشار دشمن نبود؛ اگر دستهای خائن و تحریک شده ی دشمن نبود؛ اگر حضور تبلیغاتی و اقتصادی و سیاسی دشمن در پشت مرزهای ما نبود، وضع ما به مراتب بهتر از این بود و بسیاری از مشکلاتی که امروز از لحاظ اقتصادی در کشور هست، وجود نداشت.(بیانات در مراسم پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) 14/3/1373)